Αφίσα Θετικοί Γονείς

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΟΝΙΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» σε συνεργασία με τον πολυχώρο Marlin’s House

Η Ψυχολόγος Κέλλυ Κόντου, MSc King’s College London, Ομαδική Αναλύτρια, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Θεραπεύτρια Ζεύγους και Εκπαιδευμένη στη Μέθοδο «Θετικοί Γονείς, Χαρούμενα Παιδιά» της Πανεπιστημιακής Παιδοψυχιατρικής κλινικής «Αγία Σοφία», προσκαλεί γονείς με παιδιά 3-8 ετών, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς και όποιους άλλους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά με τις παραμέτρους του ποιοτικού χρόνου για παιδιά της ηλικίας αυτής.

Ταυτόχρονα, θα γίνει παρουσίαση της Μεθόδου «Θετικοί Γονείς, Χαρούμενα Παιδιά», και ενημέρωση σχετικά με τις ομάδες γονέων οι οποίες θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβρη στο γραφείο της ψυχολόγου.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 στις 6.30 μμ στο Marlin’s house, Λεωφόρος Δεκελείας 125.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Μετά το τέλος της παρουσίασης θα υπάρξει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

Πληροφορίες σχετικά με την ομιλία και δήλωση συμμετοχών στην ψυχολόγο Κέλλυ Κόντου: 210. 2798264 και 6944.292651.

Πληροφορίες σχετικά με το χώρο Marlin’s house στο τηλέφωνο : 210.2588882.

Θεματολογία

• Ποιές είναι οι βασικές αρχές του ποιοτικού χρόνου
• Ποιά είναι τα βασικά βήματα του ποιοτικού χρόνου
• Ιδέες για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μας

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα «Θετικοί Γονείς, Χαρούμενα Παιδιά», είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για αντιμετώπιση προβλημάτων διαγωγής σε παιδιά 3-8 ετών. Έχει μελετηθεί ερευνητικά στην Πανεπιστημιακή Παιδοψυχιατρική κλινική «Αγία Σοφία» και αποτελείται από τις εξής ενότητες:

• Αυξάνοντας τη θετική συμπεριφορά του παιδιού
• Καλλιεργώντας τις δεξιότητες του παιδιού μου
• Προλαμβάνοντας τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές
• Θετική πειθαρχία

Σχετικά με την Ψυχολόγο Κέλλυ Κόντου

Η Ψυχολόγος Κέλλυ Κόντου έχει δεκαετή εμπειρία δουλεύοντας με ενήλικες, οικογένειες και ζευγάρια, τόσο στο ιδιωτικό της γραφείο όσο και ως συνεργάτης του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής, του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών και της Alpha Bank. Παράλληλα διδάσκει Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία και Ομαδική Θεραπεία σε εκπαιδευόμενους του Ινστιτούτου Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας και στο παρελθόν έχει διδάξει στο τμήμα ειδικευόμενων της νοσηλευτικής του Νοσοκ. Ευαγγελισμός και στο ιδιωτικό κολέγιο Athens Metropolitan College. Είναι Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στην Ψυχική Υγεία από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και ειδίκευση στην Ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία, ομαδική θεραπεία, οικογενειακή και θεραπεία ζεύγους από την Ελληνική εταιρεία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής ψυχοθεραπείας.