Νέα ομάδα ενηλίκων ξεκίνησε

04.11.2015

Μια καινούργια ομάδα ενηλίκων ξεκίνησε στο γραφείο μου, κάθε Δευτέρα 7-8.30. Η ομάδα βασίζεται πάνω στις αρχές της ομαδικής αναλυτικής θεραπείας όπως αυτή εφαρμόζεται απο τον Yalom, Foulkes, Bion. Απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την επικοινωνία τους με τους άλλους είτε στις σχέσεις είτε στον επαγγελματικό τους χώρο, να αποκτήσουν αυτογνωσία, ενσυναίσθηση των άλλων και να ξεπεράσουν προβλήματα όπως κοινωνική φοβία, ήπια κατάθλιψη, χρόνια κοινωνική απομόνωση και απόσυρση, προβλήματα στο γάμο τους και στις ερωτικές σχέσεις. Η ομάδα είναι ανοιχτή στη διαφορετικότητα και άτομα κάθε σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκευτικών πεποιθήσεων, μπορούν να συμμετέχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2102798264 και να κλείσετε ενα ραντεβού ενημερωτικό 30 λεπτών το οποίο παρέχεται δωρεάν.

Η Ψυχολόγος Κέλλυ Κόντου είναι εκπαιδευμένη Ομαδική Αναλύτρια απο την Ελληνική Εταιρεία Ομαδικής Αναλυτικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, έχει κάνει πλήθος σεμιναρίων στην Ομαδική Ανάλυση, την Ομαδική θεραπεία μέσω Τέχνης, τη θεραπεία ζεύγους και εργάζεται στο Νοσοκομείο Ημέρας του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής με ομάδες ψυχοθεραπείας, θεάτρου και τέχνης.

Ταυτόχρονα, συνεργάζεται εθελοντικά με το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών στο οποίο είναι θεραπεύτρια μιας ομάδας ενηλίκων και με το Αιγινήτειο, όπου συνεργάζεται με το Κέντρο Ομαδικής θεραπείας ασθενών με διαταραχές προσωπικότητας.

Ακόμη, έχει κάνει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Ψυχική Υγεία Ενηλίκων στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, King's College (MSc in Mental Health Studies), όπου παρακολούθησε μαθήματα ψυχοπαθολογίας, ψυχικής υγείας γυναικών και ψυχοθεραπείας.

Έχει εκπονήσει την προπτυχιακή της εργασία πάνω στη βουλιμία η οποία βραβεύτηκε με άριστα ενω πραγματοποίησε την μεταπτυχιακή της έρευνα πάνω στο Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης.

Περισσότερα νέα