Βιογραφικό

Η Κέλλυ Κόντου είναι Ψυχολόγος, ειδικευμένη στην Ψυχική Υγεία(MSc Mental Health Studies) και την Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία Ατόμου, Ομάδας, Οικογένειας και Ζεύγους.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών(Πτυχίο Ψυχολογίας) και στο Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του Λονδίνου ,MSc in Mental Health Studies, Institute of Psychiatry, King's College London, (http://www.kcl.ac.uk/study/postgraduate/taught-courses/mental-health-studies-msc.aspx).

Είναι εκπαιδευμένη Ομαδική Αναλύτρια και θεραπεύτρια Οικογένειας και Ζεύγους στην Ελληνική Εταιρεία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας (http://www.groupanalysis.gr).

 

Αυτή τη στιγμή, εργάζεται ως Ψυχολόγος στο Νοσοκομείο Ημέρας του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (http://www.epipsi.gr/Service_all/service/A5/A5.php).

Είναι επιστημονική συνεργάτης του τμήματος Προσωπικού της Alpha Bank.

Συνεργάζεται επίσης με το Ινστιτούτο Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας ως θεραπεύτρια και ως διδάσκουσα και επόπτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Σχεσιακή Ψυχοθεραπεία/Ψυχανάλυση και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Ομαδική Ψυχοθεραπεία κατά Irvin Yalom και τα Σχεσιακά Δυναμικά της Ομάδος στο Ινστιτούτο Σχεσιακής & Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (http://relationalgrouptherapy.gr/contents_gr.asp?id=445).

Ταυτόχρονα εργάζεται ιδιωτικά παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ενήλικες, οικογένειες, ομάδες και ζευγάρια.